29 January 2011

Gila comell la budak ni. Jom tengok cepat!!

Assalamualaikum~

Hyee2 korang...terase nak hupdate walaupon xde mende.. cume nak share dengan korang video ni je? dah penah tengok?? xpe..jom tengok lagii.. xjemu pon aku tengok banyak2 kali sebab budak ni sangat la kiut. gagagagaag~ Yangg belom tengok lagi sile tekan play cepat2! :)




Arghhh..somell betol la die...

" aminah hai, cek makan apa tu?" 
aminah- "aeemm taloq" haha.

"cek, nak balik Malaysia ka nak duk German?" 
aminah - Malayshia
"Pasai pa?"
aminah- "Pashai pa, shuka. :)"

 "aminah nak blik Msia, aminah nak pi mana?"
aminah - "aa.. pasha malam, kuala lumpo peneng.."


Hahaha..okeh,cukop... layan NEXT TOP MODEL yang ini pulak yer...


"cuba buat muka......"
aminah- TOP MODEL! haha.

"cuba buat muka orang takleh berak"

"cuba buat muka aiswaryarai"


Gila somell kn?kn?kn?.. Ekceli korang tau ni anak sape?? Lepas buat reserch tadi..(ceh,research konon)haha. Aku dapat tau ni anak Lepat. Ade penah dengar cerita pasal Lepat ni x dulu? Mungkin aku x berape nak amek pot kot pasal berita2 ni dulu. Sebab tuh aku x tawu.hehehe.. Korang nak tawu? korang search la ok??

Bye2!! surghiram, surghiram ram ram, surghiram yang manish...


20 comments:

  1. pandainye die.. ! :)

    hai , 1st time jengok blog awk..

    ReplyDelete
  2. @Marya Hana .
    Hehehe~ bijak becakap kan?
    Thanks sudi jengok blog ni~

    ReplyDelete
  3. comelnya die..muka dh mcm aiswaryarai pun..(^_^)

    ReplyDelete
  4. sumpah comel giler...
    jatuh hati babe. chun!!

    ReplyDelete
  5. @chunna
    Hehe. xbosan kalau tgk banyak kali pon..rase nk senyum je..

    ReplyDelete
  6. really die ni anak lepat...!! tak silap dulu die ade anak name sunny ke kan camtu....oo.....patut la comel.....

    ReplyDelete
  7. @ayulunera
    Comelkn2? Haah, anak lepat dengan isteri no.2. Sunny tu la yang kne bwk lagi dulu tuh..Dyla pun x berape tau cerite ni, then dyla search la.hek3(ketinggalan zaman) Duhh! +_+'

    ReplyDelete
  8. salam...

    sangat comel...:)

    **follow ur blog...****98

    ReplyDelete
  9. @Sekamar Rindu
    Wslam~
    Sape yg comel? Tuan blog ke?
    gagagaga~

    ReplyDelete
  10. cute lg si empunya blog

    hehe

    dh follow :)

    ReplyDelete
  11. @zaty luvlianncezzz
    Hehehe..Alah,malu pulak*kenyit2 mate gaya aishwaryarai*

    Thanks ;)

    ReplyDelete
  12. comel la anak-anak lepat ni....sunny tu skg duk ngan mak die tak silap..denga cite mak die dah convert balik ke agama asal die..tak tau la sunny tu camne...

    ReplyDelete
  13. @ayulunera
    Haah..xde dengar cerita pon pasal sunni tu.huhu.

    ReplyDelete