18 December 2011

Selamat pengantin baru kawan!

^ Alssalamualaikum ^


Hye, and hello pepss! Ini cerita beberapa minggu yang lepas. Macam biasalah. update lambat sikit sebab tunggu gamba diupload dalam facebook dulu. then baru lah boleh nak update belog kn? hehehehe. Nak update pon sekarang kena tunggu masa yang sesuai. Malam ni boleh la aku update belog kejap before tido, sebab esok pon memang tak keje kn. hehe ;)

Ok, ni Wedding kawan aku. kawan lama tahu! kawan masa aku form1 sekolah dekat perak. Aku sekolah dekat situ sampai form3 je. Sebab jauh dengan mak kan. Masa form4 aku tuka sekolah dekat shah alam. Dekat sikit dengan family.^__^  *bukan dekat sikit dah kot. memang sanagt dekat! haha~ 

Masing2 pon dah lost contact. Maklumlah lah dah pindah kan. masa dulu2 sekolah tak pakai lagi henpon! Dah tu nk contact macam mane..sekarang darjah 1 pon parents dah kasik henpon. =.="

Hmm. tapi bagus jugak la FACEBOOK ni, sebab dah mempertemukan kawan2 lama. Oh, terharunya! (*terima kasih facebook) hehe. Dekat facebook la kitorang contact2 balik, thenn kawan aku sorang ni nak kawen pulak. Masa ni lah boleh buat reunion sambil menyelam minum air! haha. Dah alang2 pegi wedding orang kata kn.. time ni lah nak jumpa balik kawan2 lamaaaaaaa ;)

Lovelyyyyy friends!!

So, dari KL kitorang gerak 5 orang.Tapi dalam gamba ade 4 orang je, sebab lagi sorang tu kumbang.. Masa nak pegi wedding ni dia x naik satu kereta dgn kitorang. Segan katenyer! haha~ Kitorang gerak hari sabtu pagi, wedding hari ahad sebenarnyer... Sajelah gerak awal..kot2 boleh lepak2 dulu ke kan....tapi sampai perak dah malam! oh, jalan jem kotttt! x tahulah kenapa sangat jem haighway masa tu... Kitorang Stay dekat Lumut, Sebab esok pagi nk konvoi ramai2 pegi wedding ;))


See, ni masa ondaway nak pegi rumah pengantin. kitorang konvoi dalam 6 ke 7 biji kereta macam tu la...tak ingat... Pagi2 kitorang dah siap2 sebab perjalanan ke rumah pengantin memakan masa hampir 2 jam! Wohoooo.. Lama x? lama x? hahaha. lama lah jugak kan.. Tapi pagi tu kitorang dah siap breakfast roti canai dulu dekat hotel! haha. Takot lapa ^__^



TAHNIAH BUAT RAJA SEHARI

SYAMIL & NUR DARINA
Selamat Pengantin Baru
Semoga kekal hingga ke akhir hayat ;)


Boys.
Girlss.

Boyss ramai kan? Ofcozz la. Sebab kawan yang kawen tu pon memang boys.. hehehe. Girls tak ramai yang datang. Maybe bz stdy kot.. Kitorang ni dah tak study dah! haha~  Lepas selesai wedding kitorang teros gerak balik KL, tapi sempat jugak singgah dekat rumah kakak senior sekolah ni jugak. Singah makan laksa pulak! kehkehkeh.. * Terima kasih Kak piah!!

*Also thanksss to my LOVELY gugurl;)
Ieka, Fyna Wanie
&
Kak.rosnie

Credit to; Wanie, Saiful Azlan

Ok, Bye! Kawen jangan lupa jemput taw! hehe ;)


4 comments:

  1. Wahh bestnya gi wedding kawan ramai ramai gini kann. :')

    ReplyDelete
  2. @saliha888
    Rinduu ah juagkk!!
    bila bole jumpa neyy? T__T

    ReplyDelete
  3. @BeloG MTT
    Haah2. best! best! ini pon 1st time. hikhik~!

    ReplyDelete